BIG Challenge Team Coppens

Steun ons in de strijd tegen kanker

CoppensVarkensPluimveeNieuwsContact

BIG Challenge team Coppens Diervoeding

Dit jaar doet Coppens Diervoeding met BIG Challenge mee aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Veel mensen uit de agrarische sector zetten zich ook in voor deze strijd. Zij hebben zich verenigd in BIG Challenge, farmers against cancer. 

Coppens Diervoeding heeft maar liefst twee teams met fietsers en lopers, die op 6 en 7 juni zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez opgaan, met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. Kanker is een vreselijke ziekte die veel ellende en onmacht veroorzaakt in onze maatschappij. Een ziekte die toeslaat bij 1 op de 3 mensen en die grote gevolgen heeft. Niet alleen voor degene die door kanker getroffen wordt maar ook voor familieleden, vrienden en collega’s. Daarom willen ook wij van Coppens Diervoeding ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker.  

De BIG Challenge-fietsers en -lopers maken deel uit van ongeveer 4.000 mensen die dit jaar deelnemen aan Alpe d’HuZes. Doel is om samen minimaal 900.000 euro bijeen te fietsen en lopen. Meer informatie over dit mooie project vindt u op www.bigchallenge.eu.

Steun ons in de strijd tegen kanker!

U kunt ons in de strijd tegen kanker op verschillende manieren steunen. Eén manier is het bestellen van producten uit het Coppens BIG Challenge pakket. U kunt uw pakket op maat samenstellen. Ideaal om uw bedrijfskleding in de hygiënesluis aan te vullen of gewoon omdat het mooi is! Met uw bestelling steunt u het goede doel.

Bestelformulier

Daarnaast zijn we gestart met het organiseren van diverse sponsoracties om geld in te zamelen.

Sponsoracties

 

U kunt natuurlijk ook onze teams, fietsers en lopers steunen:

Hoe u dan kunt doen, kunt u zien via onderstaande links. U leest daar ook meer over de individuele motivatie van onze collega's, om deel te nemen aan Alpe d'HuZes.

BIG Challenge 7 Coppens Diervoeding 1

Bert, Corné, Jan, Nick, Jan, Patrick en Ronny proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Steun ons

BIG Challenge 19 Coppens Diervoeding 2

Steun Hans, Henriëtte, Jan, Marc, Mike en Patricia. Want opgeven is ook voor dit team geen optie!

Steun ons

Marc Rovers
 

Kanker veroorzaakt in vele levens ellende en onmacht. Helaas hebben velen van ons er mee te maken.                 

Steun mij

Patrick van den Hurk

Na teveel mensen in mijn omgeving te zien strijden tegen kanker, en hieraan verloren te hebben, wil ik heel graag een steentje bijdragen om kanker de wereld uit te krijgen!

Steun mij

Henriëtte van Gorp

Ik fiets de Alp d’HuZes op met BIG Challenge omdat ik gewoon wil dat er minder mensen overlijden aan kanker. Geld helpt daarbij.
 

Steun mij

Jan Jonkers

Ik wil met mijn steun een steentje bijdragen aan een wereld waarin kanker een ziekte wordt die te genezen is, of een leefbare ziekte wordt.
 

Steun mij

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!