Schrijf je in en race mee in een Dakar truck!

BIG Dakar Challenge

CoppensVarkensPluimveeNieuwsContact

BIG Dakar Challenge

Op tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, organiseren we de BIG Dakar Challenge! Dit evenement vindt van 10.00 tot 16.00 uur plaats op het crossterrein van Motorcrossclub Deurne.

U krijgt de kans om als bijrijder in een Dakar truck mee te rijden over een uitdagend zandcircuit met maar liefst 17 bulten. Door mee te rijden in een Dakar truck steunt u het BIG Challenge Team Coppens. De opbrengst van deze dag gaat dan ook volledig naar het KWF voor onderzoek naar kanker.

(Combi)tickets

Een combiticket bestaat uit een rit in een Dakar truck, friet met een snack en 1 drankconsumptie met lekkernij. Een gewoon ticket bestaat alleen uit een rit in een Dakar Truck. U kunt uw tickets hieronder bestellen. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij. Ook kinderen kunnen meerijden met een Dakar truck. Natuurlijk houden de chauffeurs rekening met de leeftijd van de kinderen in de truck.

Jeugdcrossbaan

Daarnaast is er de mogelijkheid voor de jeugd (vanaf ongeveer 7 jaar) om onder professionele begeleiding kennis te maken met de motorcrosssport. Ze mogen op een crossbaan zelf op een motor of quad rijden.

Op en rond de crossbaan zijn er genoeg mogelijkheden om te kijken naar de rondrijdende trucks, maar ook om een kijkje te nemen bij de jeugdcrossbaan. Genoeg activiteiten voor een leuk dagje uit! Bezoekers zonder een ticket zijn dus ook van harte welkom.

Prijzen

  • Volwassen ticket: €15,-
  • Volwassen combiticket: €20,-
  • Kinder ticket (tot 12 jaar): €10,-
  • Kinderen combiticket (tot 12 jaar): €15,-
  • Jeugdcrossbaan: Gratis (wel graag aanmelden met onderstaand formulier)

 

Kaarten bestellen

 

De kaartverkoop is inmiddels gestopt.

U bent natuurlijk wel van harte welkom om langs te komen op het terrein van MC Deurne.

 

Betalen

U krijgt na het invullen van bovenstaand formulier een e-mail met daarin aanvullende informatie over de locatie en het betalen. Uw inschrijving is pas definitief na uw betaling.

Tot ziens op maandag 21 mei!

BIG Challenge team Coppens Diervoeding