Hoogwaardige diervoeders, innovatie en het beste advies

Innovatief en betrokken

InnovatieInno-FeedMVOCoppens ContactMedewerkersGeschiedenis

Coppens Diervoeding

We zien voor ons bedrijf een goede toekomst in een mooie sector. Door onze moderne fabriek in het centrum van de efficiente veehouderij van Nederland en onze specialisatie in varkens en vleespluimvee behoort onze kostprijs tot de laagste in de sector. Daarnaast zetten we de kernwaardes innovatie en betrokken centraal, waaruit blijkt dat we onze toekomst altijd als kansrijk zien.


Elke dag kunnen vertrouwen op gezonde en eerlijke voeding voor dier en mens
Dat is waar we voor staan | Coppens Diervoeding

 
Coppens Diervoeding staat garant voor hoogwaardige diervoeders in combinatie met innovatie en kundig advies, daarmee dragen we direct bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens- en vleespluimveehouderij.
Dat is wat we beloven | Coppens Diervoeding


Onze Kernwaarden zijn 'Innovatie' en 'Betrokken':

 

Altijd verbeteren

De agrarische sector is kennisintensief en verandert door wereldwijde invloeden snel. Onze klanten vernieuwen en verbeteren hun bedrijfsvoering daarom continu. Hetzelfde geldt voor ons. Innovatie zit bij Coppens Diervoeding in het DNA. Door voortdurend te verbeteren, behalen we de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Zo dragen we bij aan een succesvolle bedrijfsvoering van varkens- en pluimveehouders. Voor nu en in de toekomst.

In alle facetten van het bedrijf

Onze wil om te vernieuwen en te verbeteren, raakt alle facetten van het bedrijf en leeft in de hele organisatie. Het gaat daarbij niet alleen om de samenstelling van de voeders en de meest actuele adviezen, maar ook om het productieproces en de logistiek. Alles draait bij Coppens om hoogwaardige diervoeding, optimale prestaties (condities) in de stal en snelle, betrouwbare en goede service.

Toekomstgericht

De toekomst zien we als uitdaging en de maatschappelijke thema’s van nu als bron van inspiratie. We vernieuwen vandaag om een antwoord gereed te hebben voor de vraagstukken van morgen. Kennis en een professionele organisatie vormen in dit proces een basisvoorwaarde. Een gezonde dosis durf is bovendien onontbeerlijk.

Betrokken bij de klant

Bij Coppens Diervoeding hebben we een natuurlijke affiniteit met het agrarische vak. De varkens- en pluimveesector kennen we als geen ander. We volgen ontwikkelingen die de veehouderij en diervoeding raken op de voet. Bovendien kennen we onze klanten en weten we precies wat er in hun bedrijf speelt. Nieuwe ontwikkelingen vertalen we direct naar een gerichte aanpak die past bij de klant.

Betrokken bij Coppens

Coppens Diervoeding is een familiebedrijf. De ondernemersgeest is duidelijk merkbaar. Medewerkers van Coppens kennen de branche door en door, hebben vaak een agrarische achtergrond en staan indien nodig altijd klaar. Onze communicatielijnen zijn kort en onze aanpak is pragmatisch.

Betrokken bij maatschappij en milieu

Nederland is en blijft koploper in het duurzaam en veilig produceren van diervoeders. Coppens Diervoeding onderschrijft deze ambities volkomen. We staan voor betrouwbare diervoeders waarmee we direct bijdragen aan de gezondheid van dieren en mensen. We streven bij dit alles naar maximale transparantie.

Lees meer over:

Meer weten over Coppens Diervoeding?

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u contact openemen met:

Hendrik de Vor

Algemeen Directeur (CEO)

Tom Veldhuizen

Financieel Directeur (CFO)

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.

 
* verplichte velden

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden