Maatwerk, omdat elke klant anders is

InnovatieInno-FeedMVOCoppens ContactMedewerkersGeschiedenis

Medewerkers

De agrarische sector is kennisintensief en verandert door wereldwijde invloeden snel. Onze klanten vernieuwen en verbeteren hun bedrijfsvoering daarom continu. Hetzelfde geldt voor ons.

Innovatie zit bij Coppens Diervoeding in het DNA. Door voortdurend te verbeteren, behalen we de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Zo dragen we bij aan een succesvolle bedrijfsvoering van varkens- en pluimveehouders. Voor nu en in de toekomst.

Afdelingen

Ben je benieuwd wie er bij Coppens werken en wat er op de verschillende afdelingen gebeurd? Klik dan eens op de links naar onderstaande afdelingen:


Buitendienst Pluimvee

Lees meer


Buitendienst Varkens

Lees meer


Nutritie

Lees meer


Directie

Lees meer


Transport

Lees meer


Productie / Technische Dienst

Lees meer


Marketing / communicatie
 

Lees meer


Logistiek / Klantadministratie

Lees meer

Vacatures

Wil ook bij Coppens Diervoeding komen werken of ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht. Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina.

Bekijk onze vacatures

Investeren in een gezonde werkomgeving

Gezond met pensioen gaan. Dat is waar Coppens Diervoeding vanaf september extra aandacht aan gaat besteden. ‘De vrachtwagenchauffeurs en productiemedewerkers van Coppens Diervoeding hebben een functie waarbij we fysiek ook wat van ze vragen’, vertelt algemeen directeur, Hendrik de Vor. ‘Dan moeten wij ook voor zorgen dat ze in de vrije tijd en als ze met pensioen gaan, kunnen doen wat ze willen. Daar voelen we, ons als werkgever, verantwoordelijk voor en samen met het Linkfit programma denken we hier een goede invulling aan te kunnen geven.’

Lees meer

Werken bij Coppens

Wij zijn een zelfstandig familiebedrijf uit Helmond en richten ons op het produceren en verkopen van diervoeders aan ondernemers in de pluimvee- en varkenssector. We zijn een slagvaardige organisatie met medewerkers met een hoog kennisniveau, die resultaatgericht werken. Door betrokkenheid en een vernieuwende aanpak bieden we klanten economisch perspectief en continuïteit. Coppens heeft veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, zowel als het gaat om voeding als om advies. We tonen graag initiatief en dragen bij aan een groeiend respect dat de varkens- en pluimveehouders verdienen in de huidige maatschappij. We produceren en verkopen met aandacht voor onze omgeving, en willen daarbij een geprefereerde werkgever zijn.

Voor meer informatie over werken bij Coppens, kunt u contact opnemen met:

Tom Veldhuizen

Financieel Directeur (CFO)

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden