Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

InnovatiesMVOCoppens ContactMedewerkersInkoop

MVO

Op deze pagina vindt u het maatschappelijk verslag van Coppens Diervoeding. Dit doen we aan de hand van vijf gekozen duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

We hebben de overtuiging dat de Nederlandse veehouderij in vele facetten vooroploopt en dat we als gidsland gezien worden als het gaat over verduurzaming. We zien we het als onze opdracht om concrete resultaten te boeken die dichtbij, maar ook internationaal toepasbaar zijn.

 

 

Innovatief

De agrarische sector is kennisintensief en verandert door wereldwijde invloeden snel. Onze klanten vernieuwen en verbeteren hun bedrijfsvoering daarom continu. Hetzelfde geldt voor ons. Innovatie zit bij Coppens Diervoeding in het DNA. Door voortdurend te verbeteren, behalen we de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Zo dragen we bij aan een succesvolle bedrijfsvoering van varkens- en pluimveehouders. Voor nu en in de toekomst.

Onze wil om te vernieuwen en te verbeteren, raakt alle facetten van het bedrijf en leeft in de hele organisatie. Het gaat daarbij niet alleen om de samenstelling van de voeders en de meest actuele adviezen, maar ook om het productieproces en de logistiek. Alles draait bij Coppens om hoogwaardige diervoeding, optimale prestaties (condities) in de stal en snelle, betrouwbare en goede service.

De toekomst zien we als uitdaging en de maatschappelijke thema’s van nu als bron van inspiratie. We vernieuwen vandaag om een antwoord gereed te hebben voor de vraagstukken van morgen. Kennis en een professionele organisatie vormen in dit proces een basisvoorwaarde. Een gezonde dosis durf is bovendien onontbeerlijk.

Betrokken

Bij Coppens hebben we een natuurlijke affiniteit met het agrarische vak. De varkens- en pluimveesector kennen we als geen ander. We volgen ontwikkelingen, die de veehouderij en diervoeding raken, op de voet. Bovendien kennen we onze klanten en weten we precies wat er in hun bedrijven speelt. Nieuwe ontwikkelingen vertalen we direct naar een gerichte aanpak die past bij de klant.

Coppens Diervoeding is een familiebedrijf. De ondernemersgeest is duidelijk merkbaar. Medewerkers van Coppens kennen de branche door en door, hebben vaak een agrarische achtergrond en staan indien nodig altijd klaar. Onze communicatielijnen zijn kort en onze aanpak is pragmatisch.

 

Doelstelling: Gezondheid en welzijn

Verzeker een goede gezondheid en promoot welzijn voor alle leeftijden

 

 

Doelstelling: Innovatie en duurzame infrastructuur

Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisering en stimuleer innovatie

 

 

 

Doelstelling: Partnerschappen voor de doelen

Versterk de implementatiemiddelen en revitaliseer het wereldwijd partnerschap voor duurzame ontwikkeling