InnovatieInno-FeedMVOCoppens ContactMedewerkersGeschiedenis

Nieuwe zorgbus voor Topsport for Life

Stichting Topsport for Life heeft tot doel om volwassen mensen die nu leven met een levensbedreigende ziekte zoals ALS of kanker een betere kwaliteit van leven te geven. Dat doen wij door:

  • Vele ‘onvergetelijke’ dagen
  • Lotgenotencontact
  • Individuele hartsdromen
  • Praktische hulp en adviezen

 

Met de nieuwe zorgbus kan Topsport for Life hun deelnemers weer jarenlang zorgeloos vervoeren. De bus is mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren waaronder Coppens Diervoeding en onthult op 28 januari jl.

Miel in t Zand, mede-initiatiefnemer en directeur van Topsport for Life: “Dit is in 1 woord fantastisch! Wij hadden nooit kunnen dromen dat we nu de beschikking krijgen over een spiksplinternieuwe luxe zorgbus! De oude bus die wij gebruiken vertoonde de laatste tijd veel problemen en dat mag natuurlijk niet.  Wanneer wij met kwetsbare mensen op pad gaan, willen we deze ook een zorgeloze reis kunnen aanbieden en dat is nu mogelijk geworden! Geweldig dat er zoveel ondernemers uit de regio Eindhoven hieraan hebben willen mee werken! Het geeft ons ook een enorm goed gevoel dat ons bijzondere werk hier in de regio zo enorm wordt gewaardeerd.” 

Lees meer

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden