Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Afzetmogelijkheden scharrelconcepten

Publicatiedatum: 16-09-2015

Daarom zijn wij op zoek naar vleeskuikenhouders, die over willen schakelen naar een alternatieve manier van vleeskuikens houden.

Rekenmodel
We hebben een model ontwikkeld waarmee doorgerekend kan worden welk concept het beste bij uw bedrijf past én u het meeste rendement oplevert. In dit rekenmodel worden alle kosten en opbrengsten van de verschillende manieren van kuikens houden op een rij gezet.

Voordelen vleeskuikenhouder

  • Makkelijk en plezierig werken
  • Sterke reductie van het antibiotica gebruik is mogelijk
  • Door de sterk groeiende vraag is afzet van de kuikens gegarandeerd
  • U hoeft geen extra investering te doen
  • Zowel grote als kleine bedrijven kunnen deelnemen
  • U heeft minder dierrechten nodig

Meer dan 10 jaar ervaring
Coppens Diervoeding heeft al meer dan tien jaar ervaring met langzaam groeiende vleeskuikens. We stonden aan de basis van het Volwaard concept en zijn één van de marktleiders in het Beter Leven scharrelvleesconcept. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan op het gebied van huisvesting, klimaat én voeding. Daardoor behalen onze klanten de beste dierprestaties. Het langzaam groeiend vleeskuiken concept is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk aandeel in de Nederlandse markt.  

Interesse?
Coppens Diervoeding komt graag in contact met vleeskuikenhouders die open staan voor een vernieuwend concept. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan contact op met een van onze sectoradviseurs. Zij zetten graag de mogelijkheden en voordelen voor u op een rij. U kunt ook een mail sturen naar info@coppens.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht