Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Coppens in ‘Feiten & Fabels’ van SBS6

Publicatiedatum: 16-09-2015

Coppens Diervoeding werkte op verzoek van SBS6 mee aan dit programma. In deze aflevering wordt door Antoine van Loon, Directeur Verkoop van Coppens Diervoeding, uitgelegd wat vleeskuikens werkelijk eten, hoe het voer gemaakt wordt en wat kuikens nodig hebben. Een mooie gelegenheid om de sector in een positief daglicht te zetten en duidelijk uit te leggen dat dit natuurlijk een fabel is.

De opnames voor dit programma zijn gemaakt in de vleeskuikenscharrelstal van Willie en Ardie van Erp uit St. Anthonis. Het geeft een mooi beeld van de moderne, professionele en gezonde vleeskuikenhouderij.

Programma Feiten & Fabels
In het programma Feiten & Fabels nemen presentatoren Aukje van Ginneken en Bas Muijs de meest voorkomende stellingen, bakerpraatjes en opvattingen onder de loep om te achterhalen of ze kloppen of juist niet. Door samen te werken met ervaren ondernemers en deskundigen zetten ze een inhoudelijk sterk programma neer en maken ze voor eens en altijd duidelijk wat nou een feit en wat nou een fabel is.

Uitzending
Het programma wordt op zondag 20 september uitgezonden om 16.30 uur. De herhaling wordt uitgezonden op zondag 27 september om 12.00 uur. Na de uitzending kunt u via #FNF meepraten over dit onderwerp.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht