Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Coppens sponsor Chicks are Cool Dance Event

Publicatiedatum: 30-04-2015

Coppens is één van de sponsors van dit event. We ondersteunen deze actie omdat we hiermee de pluimveesector willen promoten én onder de aandacht willen brengen van een breed publiek. Bovendien komt de opbrengst van deze actie ten gunste van het KWF kankerbestrijding. Dit evenement wordt georganiseerd door de twee pluimveeteams van BIG Challenge en Alpe duZes.

50 gratis kaarten
Coppens Diervoeding geeft aan de 25 eerste aanmelders twee gratis kaartjes weg. Stuur daarvoor een mail naar: info@coppens.nl.

Chicks are Cool Dance Event
Het Dance Event wordt een echte feestavond waar iedereen echt uit zijn dak kan gaan met onder andere de bekende DJ Menthal Theo. Speciaal voor Chicks are Cool  zal hij extra sets spelen en heeft hij een unieke verrassing in petto. Met een lazershow, die in de grootste dance tempels niet zal misstaan, wordt het een onvergetelijke avond.

De organisatie hoopt van harte dat er zoveel mogelijk mensen naar Haps komen op 23 mei a.s. Er kunnen ruim 1500 mensen in de zaal en de opbrengst komt volledig ten goede aan KWF kankerbestrijding. Uiteraard zijn er “kip” gerelateerde hapjes aanwezig.

Voor meer informatie en de voorverkoopadressen kun je kijken op Big Challenge/dance-event. Online kaarten bestellen is mogelijk via de volgende link: Kaarten Chicks are Cool Dance Event.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht