Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Even voorstellen: Marc Rovers

Publicatiedatum: 06-07-2017

Mijn naam is Marc Rovers, ben 38 jaar oud en werk sinds 1 juli als diernutritionist vleespluimvee bij Coppens Diervoeding.

Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf. Na mijn studies aan de HAS Den Bosch (veehouderij) en Wageningen Universiteit (Animal Sciences, specialisatie animal nutrition) heb ik bijna 14 jaar gewerkt bij Orffa, leverancier van diervoederadditieven aan mengvoederbedrijven en premixers wereldwijd. Bij Orffa was ik verantwoordelijk voor de technische ondersteuning (voor alle diersoorten, maar de focus lag vooral op varkens en pluimvee) richting collega’s, distributeurs en klanten, zowel binnen als buiten Europa. Een mooie job, waarbij ik veel van de wereld heb mogen zien.

Samen met mijn vrouw Pauline woon ik in Deurne. We wonen nu nog tijdelijk in Deurne, maar zijn een huis aan het bouwen in Vlierden. We hopen daar komend voorjaar in te kunnen trekken. In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, ‘s zomers op de racefiets en in de winter op de MTB in de bossen in onze mooie omgeving.

Voor mij is deze nieuwe baan een mooie uitdaging bij een mooi bedrijf. Ik heb er veel zin in en hoop iedereen snel te leren kennen.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht