Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Ingebruikname nieuwe productielocatie

Publicatiedatum: 18-11-2014

Gedurende de laatste jaren hebben we een snellere omzetgroei, dan was begroot doorgemaakt. Daarom hebben we het besluit genomen om te investeren in onze productielocatie in Helmond. We verwachten dat deze uitbreiding van de productiecapaciteit medio 2015 gereed is. Om toch te kunnen voldoen aan de stijgende vraag, waren we genoodzaakt om de productie van voeders uit te besteden bij collega mengvoederbedrijven.

We zijn uitermate tevreden over deze samenwerkingen, maar hebben toch besloten dat het wenselijk is om onze voeders in eigen regie én in een eigen fabriek te kunnen produceren. Wij zijn dan ook verheugd dat zich de mogelijkheid voordoet om de fabriek in Balgoij te kunnen huren. De ingebruikname van deze fabriek zal er mede toe bijdragen dat we vrij snel de gewenste hoeveelheden voer weer in onze eigen fabrieken kunnen gaan produceren én dat we de voeders met eigen logistiek bij onze klanten kunnen brengen.

We verwachten vanaf eind november voeders te kunnen leveren vanuit onze productielocatie in Balgoij. Met de verbouwing van onze fabriek in Helmond en de ingebruikname van de fabriek in Balgoij zijn we weer klaar voor de toekomst.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht