Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Jos van Leeuwen winnaar Ipad

Publicatiedatum: 15-03-2017

Tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray hebben we de eerste prijs van de internetbestelactie uitgereikt. Bedrijfsleider Jos van Leeuwen van het vleeskuikenbedrijf van familie van de Boomen in Helden heeft de Ipad in ontvangst genomen uit handen van onze accountmanager Martijn Kuijken.

Familie van Kollenburg en Jeanne van Aelst hebben een dagje naar een attratiepark/dierenpark naar keuze voor vier personen gewonnen met deze beursactie. Van harte gefeliciteerd allemaal met jullie prijzen.

Digitaal bestellen

De winnaars werden geloot uit een grote hoeveelheid klanten die in de maand januari al hun bestellingen digitaal plaatsten via Mijn.Coppens.nl of de Coppens-app. Wilt u ook digitaal uw voer bestellen bij Coppens? Vraag dan een inlogcode aan via Mijn.Coppens.nl. Hier kunt u ook het instructiefilmpje bekijken waarop te zien is hoe makkelijk digitaal bestellen via uw smartphone is.

In 'Mijn Coppens' kunt u op ieder moment van de dag voer bestellen, heeft u inzicht in eerdere leveringen en facturen en kunt u zelf voeroverzichten samenstellen voor bijvoorbeeld de mestboekhouding.
 


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht