Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Maatregelen rondom Corona

Publicatiedatum: 16-03-2020

In verband met de nieuwste overheidsmaatregelen rondom Corona hebben we enkele maatregelen doorgevoerd. Hierdoor werken momenteel verschillende collega’s thuis. Ondanks deze maatregelen zijn we telefonisch normaal bereikbaar. Mochten we echter een keer minder goed bereikbaar zijn, dan hopen we op uw begrip.

Voer bestellen

Onze voorkeur gaat uit naar online voer bestellen via https://mijn.coppens.nl/nl/mijn-coppens/ (in verband met de bezetting van de Order Entry). Heeft u nog geen inlogcode, dan kunt u deze opvragen bij onze klantadministratie via 0492-531600 of info@klantadministratie.nl.

Voer leveren

Onze chauffeurs rijden normale diensten om u tijdig van voer te kunnen voorzien. Ook onze fabriek is volledig operatief. Echter willen wij u wel extra wijzen op de hygiëne maatregelen die door de overheid zijn aangegeven. Ook onze chauffeurs zullen zich aan deze maatregelen houden:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
  • Houd afstand (ongeveer 1,5 meter)

 

Mochten er de komende dagen of weken nog wijzigingen zijn in de maatregelen van de overheid of in de situatie binnen ons bedrijf dan laten wij u dit natuurlijk weten.

Tenslotte wensen wij iedereen sterkte toe in deze toch wel bijzondere tijd. Met elkaar de schouders eronder en dan gaat het zeker lukken.

Met vriendelijk groeten,

Patrick van den Hurk en Adrie Klaassen
Commercieel Manager Pluimvee en Commercieel Manager Varkens


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht