Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Ponco; nieuwe wereldwijde speler

Publicatiedatum: 12-04-2018

Ponco is een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in voeroplossingen voor de internationale pluimveehouderij. Door de combinatie van uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van Coppens in combinatie met de bedreven accountmanagers van Ponco, kunnen we bewezen producten en adviezen aanbieden aan onze internationale klanten in de pluimveehouderij.

Ponco heeft een breed aanbod aan producten welke altijd begeleid worden met hoogwaardig advies. Het assortiment bestaat onder andere uit producten voor jonge dieren, concentraten, premixen en specialiteiten.

De accountmanagers, Ronny Mombaerts en Daan Somers, worden direct ondersteund door onze nutritionisten Jan Jonkers en Marc Rovers. Zij zijn de experts op het gebied van vleeskuikenproductie en -reproductie. Door deze combinatie heeft Ponco alle kennis en kunde direct bij de hand.

Ronny Mombaerts: "De consumentenmarkt voor vlees groeit wereldwijd. Dit gaat gepaard met meer aandacht voor de gezondheid en het welzijn van het dier. Dit betekent dat de sector in hoog tempo zal moeten groeien en professionaliseren. Coppens Diervoeding is een innovatief Nederlands bedrijf dat nauw samenwerkt met de sector om de Nederlandse pluimveeproductie te optimaliseren. In de samenwerking met Ponco kunnen zij hun kennis, jarenlange ervaring en beproefde producten ook internationaal inzetten."

Daan Somers: "We leveren op maat gemaakte voeroplossingen op basis van een grondige analyse. We werken nauw samen met onze klanten en evalueren de resultaten door samen met de klant realistische, maar ook ambitieuze doelen te stellen. Op deze manier kunnen we de resultaten goed evalueren en delen met de betrokken personen."

Ponco biedt de internationale pluimveehouder, in samenwerking met Coppens Diervoeding, een hoog kennisniveau ondersteund met uitgebreide praktische ervaring. Bezoek ook de website www.ponco.nl voor meer informatie.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht