Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Programma aanbod vleespluimveestudieclub

Publicatiedatum: 09-09-2015

Onze adviseurs en diernutritionisten verzorgen graag een programma voor u op locatie of bij onze fabriek. Een greep uit de mogelijke onderwerpen:

1. Voerproeven vertaald naar de praktijk

Wij ontvangen u graag in ons Poultry Research Centre (PRC) in Vlierden. In deze moderne,  praktijk gerelateerde proefaccommodatie vinden continu onderzoeken plaats ten behoeve van de vleeskuikenhouderij.

Met de resultaten van de proeven worden onze voeders voortdurend geoptimaliseerd. U kunt deze excursie ook combineren met bijvoorbeeld een presentatie over het opzetten en uitvoeren van voerproeven.

2. Op maat voeren

Tijdens deze presentatie over evenwichtige voeding voor het vleeskuiken / de kalkoen komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: grondstoffen en grondstofkwaliteit, additieven, mineralen en vitamines, coccidiostatica, normering én de werking van voerbespaarders.

Ook de voordelen van Inno-Feed, met name in relatie tot een betere (darm-)gezondheid, komen aan bod.

3. Voetzoollaesies

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de oorzaken van het ontstaan van voetzoollaesies. Vervolgens worden er praktische tips gegeven ter voorkoming van voetzoollaesies.

4. Kijkje in onze keuken!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze productielocatie in Helmond. Dit kan gecombineerd worden met een van de andere onderwerpen.

Interesse?

Heeft u interesse in één of meerdere onderwerpen voor een studiebijeenkomst, dan kun u telefonisch of via e-mail contact opnemen met Anneke Pardoel.

Samen met u kunnen we een programma samenstellen, dat aansluit bij de wensen van uw studieclub.


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht