Sector in beweging

NieuwsarchiefAgenda

Wilt u meerijden in een Dakar Truck?

Publicatiedatum: 23-03-2018

Dit jaar doet Coppens Diervoeding met BIG Challenge mee aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een jaarlijks terugkerende evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez beklimmen, met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker.

Coppens Diervoeding heeft maar liefst twee teams met fietsers en lopers, die op 6 en 7 juni zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez opgaan.

Om geld in te zamelen, organiseren we verschillende acties:

BIG Dakar Challenge

Op tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, organiseren we de BIG Dakar Challenge! Dit evenement vindt van 10.00 tot 16.00 uur plaats op het crossterrein van Motorcrossclub Deurne. U krijgt de kans om als bijrijder in een Dakar truck mee te rijden over een uitdagend zandcircuit met maar liefst 17 bulten. Ook kinderen kunnen meerijden met een Dakar truck. Daarnaast is er de mogelijkheid voor de jeugd (vanaf ongeveer 7 jaar) om onder professionele begeleiding gratis kennis te maken met de motorcrosssport. Ze mogen op een crossbaan zelf op een motor of quad rijden. Door mee te rijden in een Dakar truck steunt u het BIG Challenge Team Coppens.

De kaartverkoop is gestart! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden

Daarnaast hebben we nog veel meer acties die allemaal terug te vinden zijn op onze website:

Sponsoracties

Help ons die berg beklimmen en samen kunnen we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk geld naar KWF kankerbestrijding gaat.

Alvast hartelijk bedankt namens BIG Challenge Team Coppens!


Terug naar het overzicht
Deel dit bericht