Maatwerk, omdat iedere studieclub anders is

Aanbod 2016-2017

VleeskuikensKalkoenenVleeskuikenouderdierenBuitendienst Pluimvee

Studie-aanbod vleespluimvee

Wij hebben weer ons best gedaan om, voor uw studieclub, interessante studiebijeenkomsten voor te bereiden. We verzorgen graag een programma voor u op locatie of bij onze fabriek. Een greep uit de mogelijke onderwerpen:

1. Wat brengt innovatie mij?

Waarom zou je als pluimveehouder tijd en moeite steken in iets nieuws, terwijl datgene wat je doet prima werkt?

Er zijn vele drijfveren om toch te innoveren! Bij Coppens innoveren we ook continu. Onze recentste innovaties zijn de Re(a)dy prestarter, de kuikencheck en insectenolie als grondstof in het voer.

2. Voeding op maat

Tijdens deze presentatie over evenwichtige voeding voor het vleeskuiken / de kalkoen komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: grondstoffen en grondstofkwaliteit, additieven, mineralen en vitamines, coccidiostatica, normering én de werking van voerbespaarders.

Ook de voordelen van Inno-Feed, met name in relatie tot een betere (darm-)gezondheid en reductie van antibioticagebruik, komen aan bod.

3. Welk concept past bij mij?

De vraag naar alternatieve vleesconcepten groeit sterk. Wij hebben een model ontwikkeld, waarmee we kunnen berekenen welk concept het beste bij uw bedrijf past en u het meeste rendement oplevert. Ook de (midden)lange termijn verwachting wordt bediscussieerd.

4. Kijkje in onze keuken!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze productielocatie in Helmond of ons Poultry Research Centre in Vlierden. Deze excursies kunnen gecombineerd worden met een van de andere onderwerpen.

Interesse?
Heeft u interesse in één of meerdere onderwerpen voor een studiebijeenkomst, dan kun u contact opnemen via mail of T 0031 (0)492 531600. Samen met u kunnen we een programma samenstellen, dat aansluit bij de wensen van uw studieclub.

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden