“We hebben veel broedeieren met een hoog uitkomstpercentage.”

Voer en advies op maat

VleeskuikensKalkoenenVleeskuikenouderdieren

Vleeskuikenouderdieren

Hitte behandelde moederdierenvoeders

Het foktoomassortiment bestaat bij ons uit drie lijnen. Een voerlijn is bestemd voor de reguliere vermeerderings sector. De twee andere lijnen zijn inzetbaar voor het traag groeiende segment. De voeders en management adviezen voor dit traag groeiende segment zijn helemaal afgestemd op de Hubbard 987 en de Hubbard 757.

Optimale structuur en constante kwaliteit
Alle foktoomvoeders zijn zo samengesteld dat de nutriënten optimaal benutbaar zijn en afgestemd zijn op de behoeftes van de dieren. De structuur van het voer is door de productie met de walsenstoel zodanig dat de fijne en grove delen niet te ver uit elkaar liggen. Door de juiste structuur en constante kwaliteit benutten de hennen het voer optimaal, waardoor betere technische resultaten bereikt worden en de stallen mooi droog blijven. Ook de loopeigenschappen van het voer zijn prima. Door een voeradvies op maat is het mogelijk om uniformiteit binnen uw koppel te behouden met daarbij een optimale productie. Er wordt ook veel aandacht geschonken aan bevruchting, vitaliteit van het embryo en het uitkomstpercentage.

Het assortiment is aangepast aan de nieuwste inzichten. Zo is het ruw-eiwitgehalte niet te hoog, waardoor het aminozuurgehalte wordt verlaagd. Hierdoor worden de nieren van de vleeskuikenouderdieren niet te zwaar belast. Bij het startvoer is volop aandacht geschonken aan het creëren van een voldoende hoge voeropname, opdat snel een goed lichaamsgewicht bereikt wordt.

Gezamelijke aanpak
Het Inno-Feed concept bestaat uit de combinatie van onze voeders én kennis op gebied van voer en management. Via een gezamelijke aanpak door onze adviseurs en (dier)nutritionisten bespreken we graag samen met u hoe u uw resultaten kunt verbeteren en uw bedrijfsdoelen kunt realiseren. We leveren dus voer en advies op maat, afgestemd op uw bedrijf, ras en leeftijd van de vleeskuikenouderdieren.

Positieve ervaringen
De ervaringen met onze foktoomvoeders zijn zeer positief. Hieronder vindt u enkele uitspraken van enthousiaste vermeerderaars:

  • “Ze nemen het voer meteen goed op.”
  • “De overgang is zonder problemen verlopen.”
  • "Het voer heeft een mooie structuur.”
  • “We hebben veel broedeieren met een hoog uitkomstpercentage.”
  • “Mooie droge mest.”
  • "Er is geen selectieve opname van het voer."

Wilt u meer weten over onze voeders en/of adviezen? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs.

Pluimvee-adviseurs

Lees meer:

Hitte behandelde moederdierenvoeders