Maatwerk, omdat iedere studieclub anders is

Aanbod 2016-2017

ZeugenBiggenVleesvarkensHokverrijkingBuitendienst Varkens

Studie-aanbod varkens

Wij hebben weer ons best gedaan om, voor uw studieclub, interessante studiebijeenkomsten voor te bereiden. Onze adviseurs en diernutritionisten verzorgen graag een programma voor u op locatie of bij onze fabriek. Een greep uit de mogelijke onderwerpen:

1. Evolutie zeugenstrategie

Ieder zeugenbedrijf ontwikkelt zich anders. Veel zeugenbedrijven hebben echter wel dezelfde doelstelling, namelijk: Gemakkelijk werken in combinatie met een topproductie. 

Met onze onderscheidende aanpak is dit mogelijk. Na bepaling van de hoofdlijn wordt de bijbehorende (voer)strategie speciaal afgestemd op uw bedrijfsspecifieke aandachtspunten. Graag geven wij u uitleg over deze praktische aanpak waarbij maatwerk centraal staat.

2. Een goede big verkoopt zichzelf

Wij brengen uw biggenstal geheel in kaart volgens ons Inno-Feed biggen concept. Zowel water, klimaat, management als voer worden volledig onderzocht. Samen brengen we alle pijlers op orde. Dan krijgt u gegarandeerd die kwaliteitsbig!

Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden kunnen we dit concept toelichten in uw studieclub.

3. Ondernemer van de toekomst

Bent u als varkenshouder klaar voor de toekomst? Coppens neemt u graag mee langs uitdagingen waar u als ondernemer voor komt staan om uw onderneming rendabel te houden. Onderwerpen als personeelsmanagement, dierdagdoseringen, bigkwaliteit, sturen in voeropname, en afleverconcepten komen aan de orde.

4. Vleesvarkens houden in de toekomst

Tijdens deze interactieve studieavond komen de volgende stellingen aan bod:

  • Slaat Nederland de ´bal´ mis?
  • Beren/borgen of gelten mesten?
  • Een VC van 2,0 is de nieuwe norm.
  • Hoog rendement met hoog energie.


5. Wat brengt innovatie mij?

Waarom zou je als ondernemer tijd en moeite steken in iets nieuws, terwijl datgene wat je doet prima werkt? Er zijn vele drijfveren om toch te innoveren!

Bij Coppens hebben we hier ervaring mee. Onze recentste innovaties zijn de Baby Big XL; de grote korrel voor de kleine big en insectenolie als grondstof in speenvoer.

Kijkje in onze keuken!

Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze productielocatie in Helmond. Dit kan gecombineerd worden met een van de andere onderwerpen.

Interesse?
Heeft u interesse in één of meerdere onderwerpen voor een studiebijeenkomst, dan kun u contact opnemen via mail of T 0031 (0)492 531600. Samen met u kunnen we een programma samenstellen, dat aansluit bij de wensen van uw studieclub.

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden