Toekomst vleesvarkenshouderij;
Hoe maak ik de juiste keuze?

Aanmelden

Maandag 19 december

ZeugenBiggenVleesvarkensHokverrijkingBuitendienst Varkens

Studieavond vleesvarkenshouderij

Als vleesvarkenshouder komt u vroeg of laat voor de keuze te staan: Stop ik op termijn? Of maak ik mijn bedrijf toekomstbestendig voor verkoop of opvolging?

Verschillende vragen leven onder varkenshouders die twijfelen over eventuele uitbreiding. Kan het uit? Wat is het juiste moment? Welke financieringsmogelijkheden biedt de bank? Bij het nemen van zulke beslissingen is de kans groot dat u het overzicht verliest. Tijd dus voor een gestructureerde aanpak!

Van belang is dat u uzelf en uw eigen situatie eerst goed onder de loep neemt. Op basis van die zelfkennis en uitgangspunten brengt u vervolgens alle mogelijkheden in kaart. Op die manier wordt er overzicht gecreëerd en kunt u de juiste beslissingen nemen.

Intensief samenwerken of liever niet?

Samenwerkingsverbanden zoals integraties en ketens zijn in opkomst. Bent u wel de persoon om hieraan deel te nemen, of produceert u bij voorkeur geheel zelfstandig en voor een bulkmarkt?

Voorbeelden uit de praktijk

Tijdens een studieavond welke specifiek toegespitst wordt op vleesvarkenshouders helpen we u op weg. Onder begeleiding van Kees Ligthart, Agrarisch bedrijfsadviseur bij ABAB, gaan we in op de vragen: Wie ben ik nu? Waar sta ik nu? Waar wil ik naar toe? Vervolgens rekenen we een aantal praktijkvoorbeelden door, waarvan er één of meerdere vergelijkbaar zullen zijn met uw situatie.

Waar en wanneer?

Deze studieavond vindt plaats op maandag 19 december in hotel Nobis, Nobisweg 1 in Asten. De aanvangstijd is 19.30 uur. Rond 22.30 uur sluiten we de avond af met een hapje en een drankje.

Aanmelden

U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Wanneer u wilt deelnemen meldt u zich dan vóór 16 december aan via info@coppens.nl. Graag vernemen we met hoeveel personen u aanwezig bent.

Aanmelden

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden