Grip krijgen op de prestaties van uw dieren

Inno-Feed vleesvarkens

ZeugenBiggenVleesvarkensHokverrijkingBuitendienst Varkens

Vleesvarkens

Onze varkensadviseurs en nutritionisten richten zich op de volgende speerpunten in hun advies naar onze klanten:

  • (Darm)gezondheid en uniformiteit
  • Optimaal rendement
  • Een voerstrategie die past bij de doelstellingen van de ondernemer
  • Advies afgestemd op het afleverconcept
  • Voorspellen van resultaten
  • Arbeidsplezier

Voorspellen

Wanneer uw dieren in het groeitraject teveel of te weinig voer opnemen kunt u dit tijdens het groeitraject al bijsturen. Om inzicht in de opname te krijgen gebruiken we de formule: Behoefte = Gehalte x Opname.

Hierdoor hoeven we niet achteraf te concluderen wat er mis ging tijdens de ronde, maar kunnen we inzichtelijk maken wat er gebeurt tijdens de ronde. Hiervoor is het wel noodzakelijk om op afdelingsniveau gegevens te verzamelen én te analyseren.

Totaalaanpak

Dit meten en analyseren is een onderdeel van onze totaalaanpak, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. Ook voerkeuze, voerschema, conditiebeoordeling, monitoring en begeleiding zijn hier een onderdeel van. Deze aanpak noemen we het Inno- Feed Concept.

Lees meer over het Inno-Feed concept

Inno-Feed Concept

17.000 vleesvarkens geanalyseerd

Wij verzamelen, monitoren en analyseren, samen met de varkenshouder, zoveel mogelijk data. Met deze data verbeteren we de technische en financiële resultaten van het varkensbedrijf.

Meer lezen

Assortiment vleesvarkens

Welk voerpakket het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw bedrijfsdoelen, prestaties, genetica, sekse, gezondheidsstatus en voerstrategie.

Bekijk vleesvarkens voerprogramma

Massief voeders

Massief voeders met 1.24 EW zijn geschikt voor vleesvarkenshouders, die streven naar maximale groei, de scherpste voederconversie én het hoogste rendement.

Lees verder

Brijvoer voor vleesvarkens

Als u brijvoer aan uw varkens voert, is het belangrijk dat deze optimaal passen bij uw bedrijf. Onze diernutritionisten optimaliseren de voeders daarom bij u aan tafel. Hierdoor is het mogelijk om een specifiek rantsoen samen te stellen dat perfect aansluit bij uw doelstellingen, voerinstallatie, bijproducten, opslagcapaciteit, type varken en soort huisvesting. 

Lees meer

Swine Research Centre

In ons Swine Research Centre in Sterksel testen we op een professionele manier nieuwe vleesvarkensvoeders, voerstrategieën en grondstoffen. De verkregen informatie benutten we om dierprestaties en economische resultaten bij onze vleesvarkensklanten verder te verbeteren.

Lees meer

Wroetmix

Wroetmix is nieuw in ons hokverrijkingsassortiment. Het is een mix dat ideaal te gebruiken is op de dichte vloer van de vleesvarkensstal. De wroetmix heeft net zoals onze andere producten een voedingswaarde en is vrij van entero bacteriën.

Lees meer over hokverrijking

Wilt u ook grip op de prestaties?

Wilt u ook grip krijgen op de prestaties van uw dieren? Zodat u kunt voorspellen wat er tijdens de ronde gaat gebeuren? Dan kunnen wij u daar handvaten voor aanreiken. Hierdoor wordt het mogelijk om tijdens de groeiperiode bij te sturen én de prestaties te optimaliseren? Neem dan contact op met een van onze varkensadviseurs.

Sander Arts

Adviseur Varkenshouderij

Ken Wijenberg

Adviseur Varkenshouderij

Eddy de Wit

Adviseur Varkenshouderij

Marcel van Zeeland

Adviseur Varkenshouderij (Specialist Bedrijfsontwikkeling)

Bedrijfsreportages vleesvarkensklanten

Lees de bedrijfsreportages welke we in de afgelopen periode hebben gemaakt van enkele van onze klanten. Ze nemen je mee in hun bedrijf en vertellen over hun ervaringen en manier van werken.

Gesloten varkens bedrijf

Kees en Conny Ketelaars
Beringe

Bedrijfsreportage

Vleesvarkenshouder

Willem Jan de Wit,
Vessem

Bedrijfsreportage

Vleesvarkenshouder

Wim van Rooij
Venhorst

Bedrijfsreportage

Klimaat tips

Onze adviseurs hebben veel praktische tips voor u op een rijtje gezet om het klimaat in alle seizoenen van het jaar optimaal te houden.

Klimaat advies op maat

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

 
* verplichte velden

Wij helpen graag

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat hieronder dan uw gegevens achter:

* verplichte velden