Grip krijgen op de prestaties van uw dieren

Inno-Feed vleesvarkens

ZeugenBiggenVleesvarkensBrijvoerHokverrijkingCoppens livestock

Vleesvarkens

Wilt u ook grip krijgen op de prestaties van uw dieren? Zodat u kunt voorspellen wat er tijdens de ronde gaat gebeuren? Dan kunnen wij u daar handvaten voor aanreiken. Hierdoor wordt het mogelijk om tijdens de groeiperiode bij te sturen én de prestaties te optimaliseren.

Voorspellen

Wanneer uw dieren in het groeitraject teveel of te weinig voer opnemen kunt u dit tijdens het groeitraject al bijsturen. Om inzicht in de opname te krijgen gebruiken we de formule: Behoefte = Gehalte x Opname.

Hierdoor hoeven we niet achteraf te concluderen wat er mis ging tijdens de ronde, maar kunnen we inzichtelijk maken wat er gebeurt tijdens de ronde. Hiervoor is het wel noodzakelijk om op afdelingsniveau gegevens te verzamelen én te analyseren.

Totaalaanpak

Dit meten en analyseren is een onderdeel van onze totaalaanpak, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. Ook voerkeuze, voerschema, conditiebeoordeling, monitoring en begeleiding zijn hier een onderdeel van. Deze aanpak noemen we het Inno- Feed Concept.

Wil je hier of over (een van) onderstaande onderwerpen meer weten? Neem dan contact op met een van onze varkensadviseurs. Of stuur ons een mail, dan nemen wij contact met u op. Bellen kan ook 0492-531600.

Assortiment

Welk voerpakket het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw bedrijfsdoelen, prestaties, genetica, sekse, gezondheidsstatus en voerstrategie.

Lees verder

Animatie

Met het Inno-Feed concept krijgt u meer inzicht in de prestaties van uw vleesvarkens en kunt u al tijdens het groeitraject bijsturen.
 

Bekijk de mogelijkheden

Massief voeders

Massief voeders met 1.25 EW zijn geschikt voor vleesvarkenshouders, die streven naar maximale groei, de scherpste voederconversie én het hoogste rendement.

Lees verder

Bedrijfsreportages vleesvarkensklanten

Lees de bedrijfsreportages welke we in de afgelopen periode hebben gemaakt van enkele van onze klanten. Ze nemen je mee in hun bedrijf en vertellen over hun ervaringen en manier van werken.

Vleesvarkenshouder

Willem Jan de Wit,
Vessem

Bedrijfsreportage

Vleesvarkenshouder

Wim van Rooij
Venhorst

Bedrijfsreportage