Grip krijgen op de prestaties van uw dieren

Inno-Feed vleesvarkens

ZeugenBiggenVleesvarkensBrijvoerHokverrijkingCoppens livestock

Inno-Feed vleesvarkens

Assortiment

Welk voerpakket het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw bedrijfsdoelen, prestaties, genetica, sekse, gezondheidsstatus en voerstrategie.

De juiste voerkeuze voor uw bedrijf wordt daarom altijd in nauw overleg met u bepaald. Met de voeders uit ons assortiment kan er voor u een bedrijfsadvies op maat worden gemaakt.

Specifieke samenstelling
Als er op uw bedrijf omstandigheden gelden die een specifieke voersamenstelling vereisen, dan kunnen we hierop inspelen met onze SpeCo-voeders (bedrijf Specifieke Coppens voeders).

Inno-Feed

Een goede (darm)gezondheid van uw vleesvarkens en grip hebben op de prestaties van de dieren zijn van groot belang voor het behalen van goede resultaten. Daarom beschikken we in onze fabriek over de mogelijkheid tot individuele structuurvermaling van grondstoffen. Door een intensieve bewerking van grondstoffen vindt een optimale ontsluiting plaats. Deze manier van produceren van diervoeders noemen we het Inno-Feed procedé. Een uniek concept dat haar meerwaarde al bij veel klanten heeft bewezen.

Meer inzicht
Door het toepassen van het Inno-Feed concept krijgt u meer inzicht in de prestatie van de voeders en uw dieren. Hierdoor blijft u continu optimaliseren om betere prestaties te krijgen.

Kenmerken Inno-Feed

  • Geleidelijke en stabiele voeropname
  • Gezonde en stabiele maag/darmmicrobiota
  • Betere mestconsistentie
  • Betere benutting van voer door betere vertering in darm
  • Meer werkplezier
     

Massief voeders

Massief voeders zijn hoog geconcentreerde voeders. Ze zijn geschikt voor vleesvarkensbedrijven, die streven naar maximale groei, de scherpste voederconversie én het hoogste rendement.

De hoog geconcentreerde Massief voeders met 1.25 EW kunnen wij produceren dankzij ons Inno-Feed procedé. De hoge mate van ontsluiting zorgt voor betere vertering en maakt extra geconcentreerde voeders mogelijk.

De structuur van het voer blijft behouden, doordat we een deel van de grondstoffen alleen maar pletten. Juist bij extra geconcentreerde voeders is deze structuur essentieel voor een goede darmgezondheid.